Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Оносова І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Кудінова О. В. 
Ідентификація барвників у складі жувального мармеладу, призначеного для дитячого споживання [Електронний ресурс] / О. В. Кудінова, І. А. Оносова // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 177-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 602.998 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Оносова І. А. 
Особливості визначення показників клейковини зерна пшениці різними методами [Електронний ресурс] / І. А. Оносова // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 258-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 378.82 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Оносова І. А. 
Маркерний метод в ідентифікації віку коньяку [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, Д. В. Агішев // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 263-268. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 415.401 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Малигіна В. Д. 
Маркетингове середовище підприємств продуктів дитячого харчування в Україні [Електронний ресурс] / В. Д. Малигіна, І. А. Оносова, О. В. Булгакова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 91-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuete_2013_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 577.55 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Оносова І. А. 
Використання маркерів аутентифікації органічних харчових продуктів: зарубіжний досвід [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, Т. О. Шевчук // Товарознавчий вісник. - 2014. - Вип. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2014_7_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.19 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Оносова І. А. 
Інспектування та реєстрація домішок у зерні пшениці в контексті вимог СОТ [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, О. В. Кудінова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. - № 1. - С. 236-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2013_1_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 151.069 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Оносова І. А. 
Гармонізація системи технічного регулювання як необхідна складова виробництва та обігу органічних продуктів в Україні [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, Т. О. Шевчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 310-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__77
Попередній перегляд:   Завантажити - 851.809 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Оносова І. А. 
Низькі температури як частина стратегії зменшення небезпечних компонентів у м’ясопродуктах [Електронний ресурс] / І. А. Оносова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.508 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Молоканова Л. В. 
Використання бобових культур для розробки рецептури м’ясних січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. В. Молоканова, І. А. Оносова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 133-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 310.286 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Оносова І. А. 
Порівняльна характеристика системи стандартів якості пшениці в Україні та країнах ЄС [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, О. Г. Бровко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 190-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.947 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Оносова І. А. 
Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України [Електронний ресурс] / І. А. Оносова, З. П. Рачинська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 361-367. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.521 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Оносова І. А. 
Моніторинг і оцінка стану гармонізації національних стандартів на харчову продукцію в контексті державної політики України [Електронний ресурс] / І. А. Оносова // Товарознавство та інновації. - 2013. - Вип. 5. - С. 179-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2013_5_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 643.489 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського